Login

Login

Case op maat

Succesvolle Actie voor het EK Voetbal 2024 bij Altez

Bij Tifogame zijn we trots op de succesvolle samenwerking met Altez voor het EK Voetbal 2024. Altez, een toonaangevende bouwpartner die zichzelf positioneert als "Your one-stop construction partner," wilde een unieke manier vinden om de betrokkenheid van hun medewerkers en klanten te vergroten tijdens het EK.

Op ons platform hebben we voor zowel de klanten als het personeel een gepersonaliseerde omgeving opgezet met een EK-voorspelling die zeer intuïtief is zodat zowel experts als leken hun ei kwijt kunnen.

De competitie tussen medewerkers en klanten bevorderde een gevoel van samenhorigheid en plezier, en versterkte de teamspirit binnen Altez.

Wij zorgden voor alles wat nodig was voor een geslaagde campagne, van opvallende posters en flyers tot op maat gemaakte persoonlijke video's.

Op de foto zie je de winnaars van de actie;

  • Interne Winnaar: De winnaar van de interne voorspelling mocht genieten van een cityrip naar een bestemming naar keuze. Dit zorgt ook voor leuke en duurzame interne en externe exposure
  • Externe Winnaar: De topvoorspeller van de externe voorspelling ging naar huis met een smakelijke barbecue van Barbecook. Een leuke prijs die past in elk budget en de aantrekkingskracht van de actie vergroot.
  • Top 10 Presteerders: De beste tien voorspellers ontvingen een officiële Select voetbal

Ervaringen en Feedback

De betrokkenheid van de deelnemers was buitengewoon positief, wat zorgde voor een levendige en competitieve sfeer.

Medewerkers en klanten van Altez waardeerden de unieke ervaring en sommigen polsten al wanneer het volgende voetbaltornooi plaatsvindt.

Meld je bedrijf aan



Download deze bijlage

Laat hier je e-mailadres achter en download  .